3670 9945
Lacoste Sko Factory Sko Outlet Lacoste Factory Outlet Lacoste P8k0OXnw
Damer Ecco Amrap se564579G Sko teborg Biom Nyheder TKJ3Flc1
Vælg en sideLacoste Sko Factory Sko Outlet Lacoste Factory Outlet Lacoste P8k0OXnw
Lacoste Sko Factory Sko Outlet Lacoste Factory Outlet Lacoste P8k0OXnw
Sko Gummis Skechers Tekstil Med Hvid R d lJaco 6fyvIYmg7b

PROFIL VÆRKSTED

BMI A/S tilbyder reparation og service på alle maskiner der benyttes til haver, parkarealer og vejområder samt på mindre entreprenørmaskiner.
Lacoste Sko Factory Sko Outlet Lacoste Factory Outlet Lacoste P8k0OXnw Selv de bedste maskiner kræver en kærlig hånd i ny og næ og det er en vigtig del af vores forretningskoncept at kunne tilbyde denne service på den mest professionelle måde.

Det årlige service på plæneklipperen eller et 200 timers service på en professionel redskabsbærer er begge lige vigtige opgaver for vores sagkyndige servicemedarbejdere.

Vi råder over mere end en halv kilometer hyldemeter med reservedele og kan derfor hurtig løse de opgaver der kommer til vores værksted og det vi ikke har på lager kan ofte skaffes fra dag til dag fra vore mange gode leverandører.

VÆRKFØREREN

Vores værkfører Michael Beck har siden 1979 arbejdet med reparation og service af maskiner til den grønne sektor og til entreprenørbranchen.
De mange års erfaringer er en god ballast at have når vi er i gang med større serviceopgaver og når sæsonen giver ekstra meget arbejde på værkstedet.20ConvesreConverse Sneakers 20ConvesreConverse Sneakers 20ConvesreConverse 20ConvesreConverse Shoe Shoe Shoe Sneakers Sneakers Shoe 20ConvesreConverse Shoe Sneakers pMSUzV
Vi trækker ligeledes på Michaels store viden når vi skal rådgive vore mange kunder omkring den rette serviceplan for maskinerne.
Han styrer med sikrer hånd, at værkstedet 4-5 teknikere, opfylder vores høje krav til kvalitet på arbejdet og at alle har de fornødne værktøj og kompetencer.

SERVICEBILER

Vores to veludstyrede servicebiler kan hurtig komme frem til kundens maskine på hans egen adresse. På den måde får vi klaret kundens ønske om reparation eller service på en hurtig måde og med et minimum af omkostninger.
Jørn Arslev som har været i vores firma i mere end 30 år og hans kyndige kollega har stor erfaring med service og reparation af produkterne, men kan de ikke lave dem på stedet, afhenter vi maskinen med vores egen fejeblad så de evt. kan komme en tur på liften hjemme på vores værksted.
Når vinteren raser og der er gang i alle snerydningsmaskinerne, har vi døgnvagt på værkstedet, så vi kan afhjælpe evt. nedbrud af de travle professionelle maskiner der rydder sne.

Lacoste Sko Factory Sko Outlet Lacoste Factory Outlet Lacoste P8k0OXnw

BMI A/S
Jyllingevej 135, 2610 Rødovre

Tel: 3670 9945
Mail: [email protected]

Åbningstider
Mandag – fredag 7:00 – 16:00

Ekstra åbningstider (april, maj, juni)
Mandag – torsdag 7:00 – 17:00
Fredag 7:00 – 16:00
Lørdag 9:00 – 13:00

Lacoste Sko Factory Sko Outlet Lacoste Factory Outlet Lacoste P8k0OXnw